En lang række internet forretninger tilsiger levering på blot en enkelt hverdag

En hel del internet webshops udlover nu til dags et hav af forskellige leveringsformer. Det mest populære er i øjeblikket levering til en pakkeshop, hvor du selv afhenter dine nye produkter når der er tid til det. Denne er altså super hensigtsmæssig, samt i mange tilfælde tillige den billigste type af levering.

Du bør ligeledes planlægge at vælge udbringning til dit hus eller til adressen på dit arbejde. Denne viser sig som regel en smule dyrere, men endvidere ret ligetil. Den billigste leveringsmåde kan ikke benægtes at være at du selv henter produkterne, men den mulighed er betinget af at du har bopæl i nærheden af online forretningens arbejdslager.

Leveringstiden kan være ultra væsentlig hvis man har behov for pakken nu og her, og derfor er det faktisk aktuelt at man studerer leveringstidspunktet på den aktuelle vare.

En stor portion online virksomheder annoncerer 1 dags levering på en masse varenumre, men vær obs på at det beroer på at ordren laves inden et fast tidspunkt, sådan at de garanteret kan nå at få pakken distribueret forinden logistikmedarbejderne får fri.

Tjek hvorvidt webshoppen er godkendt af e-mærket

Det er jo efterhånden særdeles uproblematisk for alle og enhver at søge information om priser fra flere forretninger på nettet og følgelig har en lang række online virksomheder set sig tvunget til at stampe salgspriserne på deres produkter – til drenge og piger, og desuden også til mænd og kvinder – markant, og endda nogle gange tilbyde levering uden omkostninger.

Til gengæld kan det stadigvæk være tiden værd at besigtige diverse webbutikker efter udsalg før du placerer ordren, således at du er velinformeret til at skaffe sig den billigste pris.

Du må blot være så påpasselig, at hvis en e-forhandler tilbyder deres varer til salg for en salgspris der anses for uforståeligt tiltalende, er det tit være en indikation på en bedragerisk internet handler. Kortbestillinger er imidlertid omfattet af et reglement, hvilket skærmer dig som køber imod uoprigtige internet forhandlere.

Vi anbefaler bestillinger med betalingskort eller MobilePay. Alternativt bør du bruge et afdragstilbud som fx ViaBill, for så vidt du higer efter at godtgøre regningen over tid.

Trustpilot leverer ultra relevante muligheder

Før folk handler hos en butik på nettet bør de ideelt set gøre sig bekendt med indholdet af e-butikkens handelsbetingelser, det er dog oftest ikke videre spændende.

Et nemmere alternativ kan derfor være at finde ud af om online forhandleren er e-mærke godkendt, fordi det bør være en indikator for at e-forhandleren forstår de danske retningslinjer, og at online virksomheden ofte kontrolleres af eksperter der har meget erfaring med reglerne. Dette er desuden en god mulighed for en håndsrækning, for så vidt du møder udfordringer som følge af dit indkøb. Mere information.

For øvrigt er det fornuftigt at kunden er oppe på mærkerne omkring de mest essentielle retningslinjer der spiller ind i forbindelse med bestillingen, fx hvilken ombytningsrettighed virksomheden benytter. I den forbindelse er det ydermere relevant, at man stadigvæk bevarer ens købsbekræftelse, så man fremadrettet kan bekræfte sin shopping, ligegyldigt om du leder efter en vare til en herre eller dame.

Trustpilot yder relativt udmærkede muligheder

Trustpilot genererer immervæk passende muligheder for at fortolke en række tidligere køberes reflektioner og af den grund støtter vi, at du beser e-butikkens ratings forud for at du lægger din bestilling.

Facebook yder tilsvarende stort set udmærkede muligheder for at få indblik i webshoppens troværdighed. Herinde ses en række online firmaer som gør det muligt at udfærdige en bedømmelse af deres køb, som også bør drages fordel af til afvejning af kundetilfredsheden.

Vores hjemmeside er finansieret af annonceindtægter. Vi har aftaler med nogle forskellige webshops i form af at vi markedsfører virksomhedernes tilbud, og indkasserer betaling under forudsætning af at de besøgende vi sender videre fuldfører en handel.

Viden omkring varer og e-shops ajourføres hyppigt, men der tages forbehold for ændringer der kan være realiseret efter at vi sidst opdaterede websitets oplysninger.

«
»